Akrylplate av pleksiglass

Med koronavirustilfeller økende i USA, konkluderer mange mennesker at de må lære å leve med viruset til en COVID-19-vaksine er allment tilgjengelig - og det har ført til en enorm økning i bestillinger på plexiglass og andre typer klar plast barrierer ment å holde oss trygge.
"Etterspørselen er latterlig høy," sa Jackie Yong, en 17-årig ansatt i J. Freeman, Inc., en plastdistributør og skiltleverandør i Boston, hvis produkter inkluderer plexiglass og andre plastplater."Alt har bare fløyet ut døren."
Det er historien til plexiglassindustrien i disse dager: Ettersom mange virksomheter sliter med å gjenåpne trygt under pandemien, fra neglesalonger til frisørsalonger til restauranter til kasinoer, installerer de beskyttende barrierer for å prøve å hindre ansatte og kunder i å fange viruset.
"Folk er redde for at de kommer til å miste virksomheten sin, og derfor prøver de å gi så mye beskyttelse som mulig slik at når folk kommer, vil de føle seg trygge," sa J. Freeman, Inc., eier Jacqueline Freeman.
"Vi har hatt folk som har bedt om enorme beløp - 400, 500, 600 ark," la hun til."Før den i det hele tatt treffer bygningen vår, er den borte."

hj


Innleggstid: 15. april 2021